Humanitair transport naar Uzhgorod Oekraïne

7-12-2022 mocht ik voor de vierde keer, sinds het uitbreken van de totale oorlog in Oekraïne, vertrekken met een humanitair transport voor de stichting Mir Wam. Dit keer was het een rit naar Uzhgorod. In het verleden ben ik jarenlang in de voormalige Sovjet Unie onderweg geweest, dus ik ken de landen goed en wat er momenteel gebeurt, raakt mij dan ook erg en maakt dat ik mij verbonden voel met het Oekraïense volk.

Ik ben het bedrijf waar ik werkzaam ben, Klomp Transport Harderwijk, en mijn collega’s dan ook erg dankbaar voor de mogelijkheden die ik krijg en hun support! Dit keer mocht ik zelfs de rit uitvoeren met de trekker waar ik dagelijks op rijd.

Nogmaals enorm bedankt, ook namens de mensen uit Oekraïne. Arend steller

Humanitair transport 1 Humanitair transport 3 Humanitair transport 4 Humanitair transport 5 Humanitair transport 6 Humanitair transport 7 Humanitair transport 8 Humanitair transport 10 Humanitair transport 1

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Wil je meer informatie over onze diensten?