(ver)plaatsen tiny house

Een nieuwe trend overgekomen uit Amerika, leven met minder ruimte en ook minder grote voetafdruk op de wereld. Helaas is het hier nauwelijks mogelijk om te bouwen en zelf je nieuwe ontwerp te vervoeren. Eenvoudig weg dat we veel meer beperkingen kennen en ook minder ruimte hebben. Wij helpen u bij het transport en plaatsen van uw tiny house, hiermee hebben we al specifiek ervaring opgedaan, maar onze kennis van het plaatsen van grote stacaravans en chalets komen natuurlijk ook van pas. U bent na zorgvuldig afwegen en ontwerpen tot een tiny house gekomen. Na het vinden van de juiste locatie blijft vaak de vraag, maar hoe moet een dergelijk groot en kostbaar bezit daar komen? Wij kunnen u daarbij ondersteunen. Meestal komen we bij u kijken of en hoe uw tiny house geplaatst wilt hebben. Als er een mogelijkheid is dan zullen wij die ook vinden, dat kan ook zijn met kraan, ponton, maar meestal met onze gespecialiseerde tractoren, we zijn zelfs al op de televisie gespot bij tinyhousebattle, zie de aankondiging.

 

Tot in de puntjes voorbereid

Dus na ons bezoek inzake de afstemming en voordat onze vakkundige medewerkers kunnen overgaan tot het plaatsen van uw tiny house, zal deze eerst naar de plaats van bestemming moeten worden gebracht. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te regelen. Klomp Transport zorgt ervoor dat het tiny house netjes van A naar B wordt gereden. En mocht het nodig zijn dan zorgen we voor speciale begeleiding en eventuele vergunningen en is het tiny house, toch niet zo klein gebleven dan doen we zelfs een routeonderzoek.

U ziet door onze jarenlange ervaring in het transporteren van grote (sta)caravans, onze bekendheid met routes en onze contacten binnen de kraanwereld, kunnen we ook voor uw tiny house dergelijke diensten verlenen.

 

Meer weten over het plaatsen van uw tiny house?

Wenst u aanvullende informatie over het plaatsen of stellen van uw tiny house? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of om een offerte aan te vragen. Wanneer u uw wensen betreffende het plaatsen en stellen van uw tiny house voor ons achterlaat via het contactformulier, dan wel belt u met ons voor een afspraak voor het bekijken van de bestemming, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren over de mogelijkheden en de kosten.

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Wil je meer informatie over onze diensten?