Woonwagen montage: Klomp Transport verzorgt het voor u

De montage van uw woonwagen is over het algemeen geen klus, die u zelf even doet. Maar gelukkig hoeft dit ook niet. De vakmensen van Klomp Transport staan altijd voor u klaar om u te voorzien van de nodige ondersteuning. En of u ons nu enkel inschakelt voor de montage van uw woonwagen of ook voor het transport ervan, wij zullen elke klus naar volle tevredenheid voor u vervullen.

Jarenlange ervaring

Sinds de oprichting in 1958 heeft Klomp Transport de montage van vele woonwagens verzorgd. Maar ook voor de demontage van uw woonwagen kunt u bij ons terecht. Onze servicemonteurs hebben zeer veel ervaring in het demonteren van woonwagens.

De mogelijkheden

Zo kunnen onze servicemonteurs de verschillende delen van uw woonwagen exact op de deelnaden demonteren en splitsen. Ook kunnen zij u advies geven over het verstevigen van uw standplaats of het verzorgen van de aansluiting op de nutsvoorzieningen.

Wilt u weten wat Klomp Transport allemaal voor u kan betekenen op het gebied van woonwagen montage? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een op maat gemaakte offerte aan!

Wat klanten zeggen.

Levi
Levi
4 Juli 2023
Zeer vakkundig transport bedrijf en personeel.
Carolien van Dam
Carolien van Dam
14 Maart 2023
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf! Denken in oplossingen en niet in problemen. Als er nog eens een caravan getransporteerd moet worden bel ik Klomp!
Gert Priem
Gert Priem
1 December 2022
Wat een geweldig bedrijf stacaravan laten verplaatsen wat een goede kennis en service ,Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen Richard en Theo en ander personeel heel hartelijk bedankt zover.
Edward Kommer
Edward Kommer
31 Mei 2022
Wat fantastich hebben jullie dit voor ons gedaan, jullie zijn toppers!!!
Frank Paulik - Ludwig
Frank Paulik - Ludwig
9 April 2022
Sehr freundliche Mitarbeiter Gute professionelle Arbeit Ich war sehr zufrieden W├╝rde nur Klomp Transport nehmen

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?