Referenties

Vervoer tiny houses

Afgelopen dinsdagnacht hebben 2 medewerkers van jullie 2 tiny houses vervoerd (waarvan 1 van mijn man Geert en mij) naar de Eifel in Duitsland en op woensdag zijn ze bezig geweest met het plaatsen ervan. Heel eerlijk ben ik hun namen compleet vergeten, ik vond de hele gang van zaken nogal spannend ;) Maar ik wil deze 2 medewerkers nog eens per mail ontzettend bedanken voor hun werk. Ik vond de rust die ze uitstraalden heel erg fijn, ze waren hartstikke vriendelijk en zoals ik aan het eind van de dag al tegen hen zei: ze waren die dag mijn helden!
F. Balduk

Top service

Onze chalet op een zeer zorgvuldige manier geplaatst. Dit zijn echte professionals ! Dit bedrijf is zeker aan te bevelen. Top service!"
Patricia Gort

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Prima transportbedrijf

Prima transportbedrijf. Vervoerde ons nieuwe chalet keurig naar Ameland plus stellen en plaatsen op een zeer lastige plek (duingrond, onregelmatig). Vriendelijk mannen, representatief en heldere info vooraf! Goede en snelle service, aanrader!
G.M. Rozema

Klantvriendelijk, professioneel en betrouwbaar!

Ons oude chalet is keurig van Nunspeet naar vakantiepark Ommerland getransporteerd en daar vakkundig geplaatst. Zowel aan de telefoon, per e-mail en ter plaatste altijd even vriendelijk en hulpvaardig.
Sandra AH Helledoorn

Goede service, bekwaam en vakkundig

Wij zijn erg tevreden m.b.t. plaatsen van ons chalet op Ameland (onregelmatige duingrond, lastig te bereiken). Bart en naam collega ben ik even kwijt, zijn toppers!
Marja Roz

Een zeer professionele aanpak

Klomp Transport BV heeft mijn Tiny Huis van Leiden naar Boijl gebracht. Doordat Herald, de chauffeur, zo rustig en accuraat te werk ging, was het voor mij ook een mooie ervaring. Een zeer professionele aanpak. Een enorme aanrader. Nogmaals bedankt.
Bonny Mook

Top bedrijf !! Top service !!

René en Zeno bedankt voor jullie geweldige inzet !!!! Super hoe jullie alles (en dan ook echt alles) hebben opgelost om de stacaravan van de camping in Luxemburg te krijgen. Ik kan iedereen Klomp transport Harderwijk aanraden !!
Tim Brmn

Zó nauwkeurig

Het zijn mensen die met hart en ziel hun job doen ze leveren je chalet af alsof ze het met hun eigen leven beschermen zó nauwkeurig werk hebben wij nog nooit gezien Bart en Mario super mannen
Denise Breyssem

Top service!

Alle lof voor Mario en de service van Klomp Transport! Met veel precisie en geduld het chalet los gekregen uit het mulle zand! Keurig afgeleverd!
Vera Kleine - Jonquiere

Ik beveel jullie van harte aan!!

Zeno, Edel, Theo, chauffeurs van twee transporten voor ons onder moeilijke omstandigheden, ontzettend bedankt voor jullie grote inzet en zeer prettige samenwerking!!!!! Maar ook Richard en Simon, planners van Klomp Transport, heel veel dank!!!!!!
Paolo Kupers

Wil je meer informatie over onze diensten?