Stacaravan transport

Sinds 1958 heeft Klomp Transport Harderwijk ervaring in het verzorgen van uw exceptionele transport en vervoer van stacaravans. Niet snel is ons iets te breed, te hoog of te lang. We begrijpen als geen ander dat uw stacaravan een kostbaar bezit is. Daarom zorgen we voor een veilig en efficiënt transportproces, waarbij we gebruik maken van speciale uitrusting en ervaren professionals.

Wat houdt dit nu precies in, en wat kunt u als opdrachtgever verwachten bij het verplaatsen van uw stacaravan? Lees alles over de transportservice van uw stacaravan door Klomp Transport.

Uw stacaravan veilig vervoeren

Wij beschikken over de juiste vervoermiddelen om uw stacaravan veilig en efficiënt te vervoeren. Onze diepladers, semi-diepladers en eurodiepladers zijn speciaal gebouwd en ingericht voor het vervoeren van stacaravans van alle afmetingen en gewichten. Hierdoor kunnen wij uw stacaravan op een professionele manier verplaatsen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw eigendom.

Ook zijn wij volledig verzekerd en beschikken wij over de benodigde vergunningen om uw stacaravan te mogen vervoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kostbare bezit in goede handen is en dat alles volgens de geldende wet- en regelgeving verloopt.

De werkzaamheden van het vervoeren van een stacaravan

Voor het vervoeren van uw stacaravan over de weg verzorgen wij voor u:

  • Het juiste vervoermiddel – wij beschikken over diepladers, semi diepladers en eurodiepladers, allen gebouwd en ingericht voor het vervoeren van uw stacaravan;
  • Transportverzekering – wij zijn bij TVM verzekerd voor het vervoer van het object;
  • Indien nodig – route onderzoek Benelux, Zwitserland en Oostenrijk;
  • Indien nodig – ontheffingen/ vergunningen Benelux, Zwitserland en Oostenrijk;
  • Indien nodig – transport begeleiding en/of politiebegeleiding;
  • Indien nodig – controle chassis en wielen, banden en lagers;
  • Indien nodig – vervangen/verstevigen van chassis en wielen, banden en lagers.

Wanneer u twijfelt over de afmetingen van uw stacaravan of dat deze te vervoeren is, bieden wij de mogelijkheid om vooraf een onderzoek ter plaatse te doen. Tijdens deze “kijkopdracht” komt één van onze collega’s, gespecialiseerd in de organisatie van het transport, bij u langs om de maten op te nemen en de staat van het object te beoordelen. Hiervoor brengen wij een kleine vergoeding in rekening, welke we dan verrekenen bij het uitvoeren van de opdracht.

Mocht uit de inspectie blijken dat wielen, banden en/of lagers niet in juiste staat verkeren kan dit in overleg met u gereviseerd en voor het vervoeren klaargemaakt worden. Voor alle soorten stacaravans hebben wij wielen en banden op voorraad. Vanzelfsprekend gaat dit altijd in overleg met de opdrachtgever. Veel stacaravans beschikken over een schuur/tuinhuis voor het veilig stallen van fietsen, tuinmeubels en gereedschappen. Indien gewenst kunnen wij deze ook voor u mee vervoeren!

Offerte voor het vervoeren van uw stacaravan

Benieuwd naar de kosten voor het transport van uw stacaravan naar een camping of andere locatie? Vertrouw op Klomp Transport voor het vakkundig verplaatsen van uw stacaravan. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het vervoeren van uw stacaravan aan onze ervaren transportplanners. U ontvangt van ons altijd een offerte op maat, indien u het formulier zo uitgebreid mogelijk invult! Of neem contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen stacaravan transport

Ja, Klomp Transport kan stacaravans vervoeren naar vele landen in Europa, inclusief de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk.
Ja, afhankelijk van de afmetingen van de stacaravan en de route die wordt afgelegd, kunnen er vergunningen en/of ontheffingen nodig zijn om de stacaravan over de weg te vervoeren.
Het transportbedrijf dat de stacaravan vervoert, dient hiervoor een transportverzekering te hebben. Het is echter altijd verstandig om uw eigen verzekering te controleren of deze het transport van uw stacaravan dekt. Klomp Transport heeft een transportverzekering via TVM voor alle objecten die worden vervoerd.
Er zijn verschillende mogelijkheden in transportmateriaal voor het vervoeren van een stacaravan. Klomp Transport beschikt over diepladers, semi diepladers en euro diepladers die speciaal zijn gebouwd en ingericht voor het vervoer van stacaravans.
Ja, als u twijfelt over de afmetingen van uw stacaravan of de staat van het object, biedt Klomp Transport de mogelijkheid om vooraf een inspectie ter plaatse uit te voeren. Er wordt dan een kleine vergoeding in rekening gebracht, die wordt verrekend bij het uitvoeren van de opdracht.
Als uit de inspectie blijkt dat de wielen, banden en/of lagers niet in de juiste staat verkeren, kan Klomp Transport deze in overleg met u kunnen we ter plaatse nieuwe assen lassen en wielen monteren en vervoer klaarmaken. Voor alle soorten stacaravans heeft Klomp Transport een oplossing.
Ja, stacaravans kunnen over de weg worden vervoerd, maar hiervoor is wel speciaal transportmateriaal, soms een vergunning en/of begeleiding nodig. Dit kunnen we allemaal voor u regelen.
Ja, het is belangrijk om vooraf de afmetingen van uw stacaravan door te geven aan het transportbedrijf, zodat zij het juiste transportmateriaal kunnen selecteren en de benodigde vergunningen en ontheffingen kunnen aanvragen.
De kosten voor het transport van een stacaravan zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand die moet worden afgelegd, de afmetingen van de stacaravan, de benodigde vergunningen en ontheffingen, en eventuele extra diensten zoals het inspecteren van de stacaravan voorafgaand aan het transport. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het vervoeren van uw stacaravan aan onze ervaren transportplanners.

 

Wat klanten zeggen.

Levi
Levi
4 Juli 2023
Zeer vakkundig transport bedrijf en personeel.
Carolien van Dam
Carolien van Dam
14 Maart 2023
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf! Denken in oplossingen en niet in problemen. Als er nog eens een caravan getransporteerd moet worden bel ik Klomp!
Gert Priem
Gert Priem
1 December 2022
Wat een geweldig bedrijf stacaravan laten verplaatsen wat een goede kennis en service ,Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen Richard en Theo en ander personeel heel hartelijk bedankt zover.
Edward Kommer
Edward Kommer
31 Mei 2022
Wat fantastich hebben jullie dit voor ons gedaan, jullie zijn toppers!!!
Frank Paulik - Ludwig
Frank Paulik - Ludwig
9 April 2022
Sehr freundliche Mitarbeiter Gute professionelle Arbeit Ich war sehr zufrieden Würde nur Klomp Transport nehmen

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?