Stacaravan transport

Sinds 1958 heeft Klomp Transport Harderwijk ervaring in het verzorgen van uw exceptionele transport en vervoer van stacaravans. Niet snel is ons iets te breed, te hoog of te lang. Wat houdt dit nu precies in, en wat kunt u als opdrachtgever verwachten bij het verplaatsen van uw stacaravan? Lees alles over de transportservice van uw stacaravan door Klomp Transport.

De werkzaamheden van het vervoeren van een stacaravan

Voor het vervoeren van uw stacaravan over de weg verzorgen wij voor u:

  • Het juiste vervoermiddel – wij beschikken over diepladers, semi diepladers en eurodiepladers, allen gebouwd en ingericht voor het vervoeren van uw, stacaravan, chalet of woonwagen;
  • Transportverzekering – wij zijn bij TVM verzekerd voor het vervoer van het object;
  • Indien nodig – route onderzoek Benelux, Zwitserland en Oostenrijk;
  • Indien nodig – ontheffingen/ vergunningen Benelux, Zwitserland en Oostenrijk;
  • Indien nodig – transport begeleiding en/of politiebegeleiding;
  • Indien nodig – controle chassis en wielen, banden en lagers;
  • Indien nodig – vervangen/verstevigen van chassis en wielen, banden en lagers

Wanneer u twijfelt over de afmetingen van uw stacaravan of dat deze te vervoeren is, bieden wij de mogelijkheid om vooraf een onderzoek ter plaatse te doen. Tijdens deze “kijkopdracht” komt één van onze collega’s, gespecialiseerd in de organisatie van het transport, bij u langs om de maten op te nemen en de staat van het object te beoordelen. Hiervoor brengen wij een kleine vergoeding in rekening, welke we dan verrekenen bij het uitvoeren van de opdracht.

Mocht uit de inspectie blijken dat wielen, banden en/of lagers niet in juiste staat verkeren kan dit in overleg met u gereviseerd en voor het vervoeren klaargemaakt worden.

Voor alle soorten stacaravans hebben wij wielen en banden op voorraad. Vanzelfsprekend gaat dit altijd in overleg met de opdrachtgever.

Veel stacaravans beschikken over een schuur/tuinhuis voor het veilig stallen van fietsen, tuinmeubels en gereedschappen. Indien gewenst kunnen wij deze ook voor u mee vervoeren!

Offerte voor het vervoeren van uw stacaravan

Benieuwd naar de kosten voor het transport van uw stacaravan? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het vervoeren van uw stacaravan aan onze ervaren transportplanners. U ontvangt van ons altijd een offerte op maat, indien u het formulier zo uitgebreid mogelijk invult! Of neem contact met ons op.

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?