Woonwagen stellen: Klomp Transport doet het voor u

Het stellen van uw woonwagen is niet iets wat u zelf even snel doet. Zeker wanneer u hier weinig kaas van heeft gegeten, is het verstandig om het plaatsen en (waterpas) stellen van uw woonwagen over te laten aan een betrouwbare en vakkundige partij. Klomp Transport houdt zich al vele jaren bezig met het stellen van woonwagens en schiet u graag te hulp.

Waarom waterpas?

Het waterpas stellen van uw woonwagen gebeurt uiteraard niet zonder reden. Wanneer uw woonwagen niet waterpas is, kan dit vervelende gevolgen hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat deuren moeilijk opengaan of sluiten. Hetzelfde geldt voor kastjes en lades. Naast het stellen van uw woonwagen kan Klomp Transport u ook advies geven over het verstevigen van uw standplaats, zodat u niet bang hoeft te zijn dat de woonwagen vroeg of laat zal verzakken.

Vrijblijvende informatie aanvragen

Wanneer u overweegt om uw woonwagen door ons te laten stellen, kunt u altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakt voorstel toe. U kunt ook direct contact met ons opnemen!

Wat klanten zeggen.

Levi
Levi
4 Juli 2023
Zeer vakkundig transport bedrijf en personeel.
Carolien van Dam
Carolien van Dam
14 Maart 2023
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf! Denken in oplossingen en niet in problemen. Als er nog eens een caravan getransporteerd moet worden bel ik Klomp!
Gert Priem
Gert Priem
1 December 2022
Wat een geweldig bedrijf stacaravan laten verplaatsen wat een goede kennis en service ,Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen Richard en Theo en ander personeel heel hartelijk bedankt zover.
Edward Kommer
Edward Kommer
31 Mei 2022
Wat fantastich hebben jullie dit voor ons gedaan, jullie zijn toppers!!!
Frank Paulik - Ludwig
Frank Paulik - Ludwig
9 April 2022
Sehr freundliche Mitarbeiter Gute professionelle Arbeit Ich war sehr zufrieden W├╝rde nur Klomp Transport nehmen

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?