Woonwagen stellen: Klomp Transport doet het voor u

Het stellen van uw woonwagen is niet iets wat u zelf even snel doet. Zeker wanneer u hier weinig kaas van heeft gegeten, is het verstandig om het plaatsen en (waterpas) stellen van uw woonwagen over te laten aan een betrouwbare en vakkundige partij. Klomp Transport houdt zich al vele jaren bezig met het stellen van woonwagens en schiet u graag te hulp.

Waarom waterpas?

Het waterpas stellen van uw woonwagen gebeurt uiteraard niet zonder reden. Wanneer uw woonwagen niet waterpas is, kan dit vervelende gevolgen hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat deuren moeilijk opengaan of sluiten. Hetzelfde geldt voor kastjes en lades. Naast het stellen van uw woonwagen kan Klomp Transport u ook advies geven over het verstevigen van uw standplaats, zodat u niet bang hoeft te zijn dat de woonwagen vroeg of laat zal verzakken.

Vrijblijvende informatie aanvragen

Wanneer u overweegt om uw woonwagen door ons te laten stellen, kunt u altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakt voorstel toe. U kunt ook direct contact met ons opnemen!

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?