Woonwagen vervoeren

Wilt u uw woonwagen vervoeren en bent u op zoek naar de perfecte partner op het gebied van woonwagen transport? Dan bent u bij Klomp Transport helemaal aan het juiste adres. Al tientallen jaren houden wij ons met veel plezier bezig met exceptioneel vervoer.

Allround inzetbaar

Naast het vervoeren of verplaatsen van uw woonwagen, kunt u ook bij ons terecht voor het stellen en monteren van uw woonwagen. Daarnaast zorgen onze servicemonteurs er graag voor dat u op uw (nieuwe) standplaats aangesloten wordt op voorzieningen als het riool, gas, water en elektriciteit.

Woonwagen transport prijs

Wanneer u Klomp Transport inschakelt voor het vervoeren van uw woonwagen, weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. En omdat wij van alle markten thuis zijn, heeft u slechts één aanspreekpunt. Wenst u aanvullende informatie over het transport en vervoeren van uw woonwagen door Klomp Transport? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op!

Wat klanten zeggen.

Levi
Levi
4 Juli 2023
Zeer vakkundig transport bedrijf en personeel.
Carolien van Dam
Carolien van Dam
14 Maart 2023
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf! Denken in oplossingen en niet in problemen. Als er nog eens een caravan getransporteerd moet worden bel ik Klomp!
Gert Priem
Gert Priem
1 December 2022
Wat een geweldig bedrijf stacaravan laten verplaatsen wat een goede kennis en service ,Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen Richard en Theo en ander personeel heel hartelijk bedankt zover.
Edward Kommer
Edward Kommer
31 Mei 2022
Wat fantastich hebben jullie dit voor ons gedaan, jullie zijn toppers!!!
Frank Paulik - Ludwig
Frank Paulik - Ludwig
9 April 2022
Sehr freundliche Mitarbeiter Gute professionelle Arbeit Ich war sehr zufrieden Würde nur Klomp Transport nehmen

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?