Woonwagen vervoeren

Wilt u uw woonwagen vervoeren en bent u op zoek naar de perfecte partner op het gebied van woonwagen transport? Dan bent u bij Klomp Transport helemaal aan het juiste adres. Al tientallen jaren houden wij ons met veel plezier bezig met exceptioneel vervoer.

Allround inzetbaar

Naast het vervoeren of verplaatsen van uw woonwagen, kunt u ook bij ons terecht voor het stellen en monteren van uw woonwagen. Daarnaast zorgen onze servicemonteurs er graag voor dat u op uw (nieuwe) standplaats aangesloten wordt op voorzieningen als het riool, gas, water en elektriciteit.

Woonwagen transport prijs

Wanneer u Klomp Transport inschakelt voor het vervoeren van uw woonwagen, weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. En omdat wij van alle markten thuis zijn, heeft u slechts één aanspreekpunt. Wenst u aanvullende informatie over het transport en vervoeren van uw woonwagen door Klomp Transport? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op!

 

 

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?