Aansluiten caravan, stacaravan chalet woonwagen

Indien uw stacaravan of chalet niet nieuw van de fabriek komt is het aannemelijk dat u aangesloten bent op diverse voorzieningen, precies zoals u het thuis ook gewend bent. Voor het transport van uw stacaravan zal u op professionele wijze moeten worden afgesloten en op uw nieuwe standplaats weer worden aangesloten.

Wat sluiten wij dan af en indien gewenst ook weer aan:

  • riool;
  • gas;
  • water;
  • elektriciteit;
  • cai.

Alles wordt door onze service monteur correct afgedopt en transport klaargemaakt, zijn servicebus is ingericht met alle benodigde materialen voor het aansluiten van uw stacaravan.

 

Aansluiten stacaravan op (nuts)voorzieningen

Het kan voorkomen dat op uw nieuwe stacaravanstandplaats de nutsvoorzieningen elders uit de grond komen dan op uw oude standplaats.

Dit betekent dat er graafwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden om alles netjes onder de stacaravan of chalet te kunnen aansluiten en wegwerken. Ook de graafwerkzaamheden bij uw stacaravan kan Klomp Transport, in overleg met u, volledig verzorgen!

Dat is voor u niet alleen zorgeloos verhuizen, maar ook veilig en kunt u er zeker van zijn dat alles werkt, na het transport van uw stacaravan!

Mocht u aanvullende wensen voor uw stacaravan hebben, bijvoorbeeld aansluitingen voor een schuur of aanbouw bij uw stacaravan, is dit uiteraard geen probleem en bespreekbaar en ook hiervoor kunnen we u een offerte geven.

 

Meer informatie?

Meer informatie over het aansluiten van uw caravan, stacaravan chalet woonwagen? Neem gerust contact met ons op, of vraag een offerte op maat aan!

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?