Transportbegeleiding stacaravan, chalet of woonwagen

Klomp tranpsort voert op dagelijkse basis transportbegeleidingen uit voor stacaravans, chalets en woonwagens. Onderstaand leest u wat wij voor u kunnen betekenen in transportbegeleiding van uw stacaravan, chalet of woonwagen:

  • advies welke begeleiding noodzakelijk is en met hoeveel begeleiders;
  • routeonderzoek;
  • aanvraag vergunning/ontheffing in heel Europa;
  • gecertificeerde begeleiders voor het uitvoeren van het werk;
  • begeleidingsvoertuigen welke voldoen aan alle normen en eisen en volledig zijn uitgerust met de noodzakelijke materialen;
  • contacten met overheden, wegbeheerders en provincies.

Vanzelfsprekend begeleidt Klomp Transport haar eigen transporten.

Regelgeving transportbegeleiding caravan, chalet of woonwagen

De afmeting van uw caravan, chalet of woonwagen bepaalt of transportbegeleiding verplicht is. Wettelijk is het geregeld dat zowel de hoogte, de breedte, de lengte als de massa bepalend kan zijn voor eventuele begeleiding. De transportbegeleiding bewaakt de veiligheid en de doorstroming van het overige verkeer. De wetgeving rondom deze transportbegeleiding is goed georganiseerd en mag volgens Nederlandse richtlijnen alleen door gecertificeerde begeleiders uitgevoerd worden.

Klomp Transport is gecertificeerde in transportbegeleiding van stacaravans, chalets en woonwagens.

Afmetingen zijn:

  • Hoogte op een vlakke vloer met volle banden en tot het hoogste punt van de caravan (dus inclusief evt. pijpen op het dak);
  • Lengte is inclusief evt. erker, maar op het langste stuk gemeten;
  • Breedte is inclusief dakgoten, regenpijpen en deurklinken etc.

Ook de begeleidingsvoertuigen moeten aan strenge eisen voldoen en op de juiste wijze zijn ingericht. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa gelden regels voor transportbegeleiding en ondanks de EU zijn deze regels niet helemaal niet gelijk.

Onze gediplomeerde medewerkers zijn bekend met de wet- en regelgeving en adviseren u graag welke begeleiding noodzakelijk is. Wij kunnen deze natuurlijk ook geheel voor u verzorgen.

Voor transportbegeleiding van uw stacaravan, chalet of woonwagen kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend advies en een offerte op maat. Of neem contact met ons op.

Wat klanten zeggen.

Levi
Levi
4 Juli 2023
Zeer vakkundig transport bedrijf en personeel.
Carolien van Dam
Carolien van Dam
14 Maart 2023
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf! Denken in oplossingen en niet in problemen. Als er nog eens een caravan getransporteerd moet worden bel ik Klomp!
Gert Priem
Gert Priem
1 December 2022
Wat een geweldig bedrijf stacaravan laten verplaatsen wat een goede kennis en service ,Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen Richard en Theo en ander personeel heel hartelijk bedankt zover.
Edward Kommer
Edward Kommer
31 Mei 2022
Wat fantastich hebben jullie dit voor ons gedaan, jullie zijn toppers!!!
Frank Paulik - Ludwig
Frank Paulik - Ludwig
9 April 2022
Sehr freundliche Mitarbeiter Gute professionelle Arbeit Ich war sehr zufrieden W├╝rde nur Klomp Transport nehmen

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?