Speciaal transport voor de woonwagen

Bent u op zoek naar speciaal transport voor uw woonwagen? Klomp Transport beschikt over alle kennis en kunde om uw woonwagen snel en veilig te verplaatsen en dankzij ons uitgebreide wagenpark is een woonwagen bij ons niet snel te groot, te breed of te zwaar. Kortom, voor bijzonder transport van uw woonwagen moet u bij Klomp Transport zijn.

Tot in de puntjes geregeld

Wanneer u het vervoer van uw woonwagen uitbesteedt, wilt u uiteraard zeker weten dat dit goed gebeurt. Klomp Transport vervoerde in 1958 de eerste woonwagen en heeft sindsdien al vele tienduizenden woonwagens voorzien van speciaal transport. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle benodigde vergunningen, ontheffingen en verzekeringen worden aangevraagd. Ook stippelen wij de meest efficiënte route uit en kunnen wij uw woonwagen aansluiten op diverse voorzieningen.

Aanvullende informatie aanvragen

Heeft u op korte termijn exceptioneel transport voor uw woonwagen nodig en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wanneer u ons vertelt wat uw wensen zijn met betrekking tot het speciaal transport van uw woonwagen, informeren wij u zo spoedig mogelijk over de verschillende opties en de bijbehorende tarieven. Daarnaast kunt u ook direct contact met ons opnemen.

 

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?