Speciaal transport voor de woonwagen

Bent u op zoek naar speciaal transport voor uw woonwagen? Klomp Transport beschikt over alle kennis en kunde om uw woonwagen snel en veilig te verplaatsen en dankzij ons uitgebreide wagenpark is een woonwagen bij ons niet snel te groot, te breed of te zwaar. Kortom, voor bijzonder transport van uw woonwagen moet u bij Klomp Transport zijn.

Tot in de puntjes geregeld

Wanneer u het vervoer van uw woonwagen uitbesteedt, wilt u uiteraard zeker weten dat dit goed gebeurt. Klomp Transport vervoerde in 1958 de eerste woonwagen en heeft sindsdien al vele tienduizenden woonwagens voorzien van speciaal transport. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle benodigde vergunningen, ontheffingen en verzekeringen worden aangevraagd. Ook stippelen wij de meest efficiënte route uit en kunnen wij uw woonwagen aansluiten op diverse voorzieningen.

Aanvullende informatie aanvragen

Heeft u op korte termijn exceptioneel transport voor uw woonwagen nodig en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wanneer u ons vertelt wat uw wensen zijn met betrekking tot het speciaal transport van uw woonwagen, informeren wij u zo spoedig mogelijk over de verschillende opties en de bijbehorende tarieven. Daarnaast kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Wat klanten zeggen.

Levi
Levi
4 Juli 2023
Zeer vakkundig transport bedrijf en personeel.
Carolien van Dam
Carolien van Dam
14 Maart 2023
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf! Denken in oplossingen en niet in problemen. Als er nog eens een caravan getransporteerd moet worden bel ik Klomp!
Gert Priem
Gert Priem
1 December 2022
Wat een geweldig bedrijf stacaravan laten verplaatsen wat een goede kennis en service ,Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen Richard en Theo en ander personeel heel hartelijk bedankt zover.
Edward Kommer
Edward Kommer
31 Mei 2022
Wat fantastich hebben jullie dit voor ons gedaan, jullie zijn toppers!!!
Frank Paulik - Ludwig
Frank Paulik - Ludwig
9 April 2022
Sehr freundliche Mitarbeiter Gute professionelle Arbeit Ich war sehr zufrieden Würde nur Klomp Transport nehmen

 

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?