SAVA Hefkussen

Voor het waterpas stellen van uw stacaravan, chalet of woonwagen maken wij gebruik van zogeheten hefkussens. Hiermee kan zeer nauwkeurig het object waterpas afgesteld worden.

Uiteraard zijn de hefkussens ook voor andere doeleinden te gebruiken. Er zijn maar enkele gecertificeerde aanbieders van dit product.

Uiteraard hebben wij de hefkussens eerst zelf in praktijk uitgebreid getest, dit is ons zeer goed bevallen. Voordeel van het merk SAVA is o.a. dat zij tegen een zeer aantrekkelijke prijs een hoogwaardig product leveren en ook zij zijn gecertificeerd waardoor er ook aan gemeentes, brandweer etc. geleverd mag worden.

Sinds tijden hebben wij een overeenkomst met de leverancier SAVA. In goed overleg met SAVA mogen wij hun producten aan de Nederlandse consument aanbieden.

Klik hier voor de catalogus!

Voordelen van het merk SAVA:

  • Hoge kwaliteit hefkussen voor een aantrekkelijke prijs;
  • Gecertificeerde producten en dus ook geschikt voor overheidsinstanties.

Bestel uw hefkussen bij Klomp Transport

Er zijn maar een paar gecertificeerde aanbieders van het SAVA hefkussen. Als officiƫle leverancier van SAVA mogen wij u hun hefkussens en andere producten aanbieden.

Meer informatie?

Meer informatie over het waterpas stellen van uw stacaravan, chalet of woonwagen of over de SAVA hefkussens? Neem gerust contact met ons op!

 

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?