SAVA Hefkussen

Voor het waterpas stellen van uw stacaravan, chalet of woonwagen maken wij gebruik van zogeheten hefkussens. Hiermee kan zeer nauwkeurig het object waterpas afgesteld worden.

Uiteraard zijn de hefkussens ook voor andere doeleinden te gebruiken. Er zijn maar enkele gecertificeerde aanbieders van dit product.

Uiteraard hebben wij de hefkussens eerst zelf in praktijk uitgebreid getest, dit is ons zeer goed bevallen. Voordeel van het merk SAVA is o.a. dat zij tegen een zeer aantrekkelijke prijs een hoogwaardig product leveren en ook zij zijn gecertificeerd waardoor er ook aan gemeentes, brandweer etc. geleverd mag worden.

Sinds tijden hebben wij een overeenkomst met de leverancier SAVA. In goed overleg met SAVA mogen wij hun producten aan de Nederlandse consument aanbieden.

Klik hier voor de catalogus!

Voordelen van het merk SAVA:

  • Hoge kwaliteit hefkussen voor een aantrekkelijke prijs;
  • Gecertificeerde producten en dus ook geschikt voor overheidsinstanties.

Bestel uw hefkussen bij Klomp Transport

Er zijn maar een paar gecertificeerde aanbieders van het SAVA hefkussen. Als officiële leverancier van SAVA mogen wij u hun hefkussens en andere producten aanbieden.

Meer informatie?

Meer informatie over het waterpas stellen van uw stacaravan, chalet of woonwagen of over de SAVA hefkussens? Neem gerust contact met ons op!

Wat klanten zeggen.

Levi
Levi
4 Juli 2023
Zeer vakkundig transport bedrijf en personeel.
Carolien van Dam
Carolien van Dam
14 Maart 2023
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf! Denken in oplossingen en niet in problemen. Als er nog eens een caravan getransporteerd moet worden bel ik Klomp!
Gert Priem
Gert Priem
1 December 2022
Wat een geweldig bedrijf stacaravan laten verplaatsen wat een goede kennis en service ,Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen Richard en Theo en ander personeel heel hartelijk bedankt zover.
Edward Kommer
Edward Kommer
31 Mei 2022
Wat fantastich hebben jullie dit voor ons gedaan, jullie zijn toppers!!!
Frank Paulik - Ludwig
Frank Paulik - Ludwig
9 April 2022
Sehr freundliche Mitarbeiter Gute professionelle Arbeit Ich war sehr zufrieden Würde nur Klomp Transport nehmen

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?