Voor chalet montage gaat u naar Klomp Transport

Wanneer uw chalet eenmaal geleverd is, kan de montage van uw chalet beginnen. Nu kunt u ervoor kiezen om dit helemaal in eigen beheer te houden. Maar waarschijnlijk zult u vroeg of laat merken dat het monteren en demonteren van een chalet allerminst een eenvoudige klus is. Gelukkig kunt u voor de opbouw van uw chalet altijd een beroep doen op de technici van Klomp Transport.

Goed voorbereid te werk

Klomp Transport hecht grote waarde aan een gedegen voorbereiding. Zo zorgen wij niet alleen voor een waterpas ondergrond, ook kunnen wij u advies geven op het gebied van het verstevigen van uw standplaats. Wij willen namelijk, dat u nog jarenlang plezier beleeft aan uw (sta)caravan of chalet, zonder dat u het risico loopt dat de boel verzakt. Wanneer u Klomp Transport inschakelt voor de montage van uw chalet, weet u zeker dat u snel én veilig kunt genieten van uw chalet.

Offerte aanvragen

Via onze site vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Wij horen graag wat uw wensen zijn betreffende de montage of demontage van uw chalet. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een op maat gemaakt voorstel toe. Of neem direct contact met ons op!

Wat klanten zeggen.

Levi
Levi
4 Juli 2023
Zeer vakkundig transport bedrijf en personeel.
Carolien van Dam
Carolien van Dam
14 Maart 2023
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf! Denken in oplossingen en niet in problemen. Als er nog eens een caravan getransporteerd moet worden bel ik Klomp!
Gert Priem
Gert Priem
1 December 2022
Wat een geweldig bedrijf stacaravan laten verplaatsen wat een goede kennis en service ,Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen Richard en Theo en ander personeel heel hartelijk bedankt zover.
Edward Kommer
Edward Kommer
31 Mei 2022
Wat fantastich hebben jullie dit voor ons gedaan, jullie zijn toppers!!!
Frank Paulik - Ludwig
Frank Paulik - Ludwig
9 April 2022
Sehr freundliche Mitarbeiter Gute professionelle Arbeit Ich war sehr zufrieden Würde nur Klomp Transport nehmen

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?