Caravan montage en demontage

Nederland kent veel mooie campings in prachtige natuurgebieden, waar u terecht kunt voor een heerlijke korte break of juist voor een langere periode. Misschien bent u zelfs in het bezit van een caravan en geniet u deze luxe elk weekeinde.

Nu kan het voorkomen dat u na vele jaren op een vaste camping toe bent aan een nieuw avontuur, de kinderen zijn groter, u wilt meer rust, of juist meer activiteit, kortom u wilt uw grenzen gaan verleggen binnen de vele mogelijkheden die Nederland rijk is. Of misschien wilt u zelfs met uw caravan de grens over!

En zo’n verhuizing lijkt niet alleen een hele onderneming, dat is het ook! Maar niet voor de mensen van Klomp Transport. Graag staan wij u bij met advies, demontage en uiteindelijk het transport van uw kostbare bezit.

Meer dan caravan montage en demontage alleen

U ziet, wij zijn van alle markten thuis. Naast het monteren, demonteren en verplaatsen van uw caravan, kunnen wij bijvoorbeeld ook het aanleggen van steigers en/of terrassen voor u verzorgen. Ook het afsluiten van de nutsvoorzieningen en het loskoppelen van het leidingwerk behoort tot onze dienstverlening. En of het nu gaat om de montage van uw caravan, het demonteren van uw caravan of het transport ervan, wij pakken elke klus met evenveel enthousiasme aan.

Aanvullende informatie over caravan montage en demontage?

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het demonteren en monteren van caravans. Wilt u meer informatie over het demonteren en monteren van uw caravan? Neem gerust contact met ons op, of vraag een offerte op maat aan!

Wij kunnen u tevens helpen bij demontage en montage van stacaravans, chalets en woonwagens.

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?