Caravan plaatsen: Klomp regelt het voor u

Het plaatsen van uw (sta)caravan is niet iets wat u zelf even tussen de bedrijven door doet. Niet alleen is het een heel karwei, ook wilt u zeker weten dat alles goed gebeurt. Wie op zoek is naar een betrouwbare partner voor het plaatsten en waterpas stellen van de caravan, is bij Klomp Transport helemaal aan het juiste adres. Sinds 1958 hebben we tienduizenden caravans, stacaravans, chalets en woonwagens naar volle tevredenheid van onze klanten vervoerd, geplaatst en gesteld.

Tot in de puntjes voorbereid

Voordat onze vakkundige medewerkers kunnen overgaan tot het plaatsen van uw caravan, zal deze eerst naar de plaats van bestemming moeten worden gebracht. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te regelen. Klomp Transport zorgt ervoor dat uw caravan netjes van A naar B wordt gereden. En mocht het nodig zijn dan zorgen we voor speciale begeleiding eventuele vergunningen en is uw chalet of stacaravan ├Ęcht bovenmaats dan doen we zelfs routeonderzoek.

Meer weten over het plaatsen van uw caravan?

Wenst u aanvullende informatie over het plaatsen of stellen van uw caravan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wanneer u uw wensen betreffende het plaatsen en stellen van uw caravan voor ons achterlaat via het contactformulier, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren over de mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan!

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?