Caravan transport

Wilt u uw caravan (ver)plaatsen en bent u op zoek naar betrouwbaar caravan transport? Dan zit u bij Klomp Transport helemaal goed. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1958 hebben wij het transport van vele tienduizenden caravans verzorgd. Op ons hoog gekwalificeerd personeel en betrouwbare vrachtauto’s kunt u altijd rekenen.

Snel en veilig transport

Dankzij ons vakmanschap, goed onderhouden materiaal, perfect georganiseerde logistiek, zorgvuldige planning en ruime ervaring is Klomp Transport in staat om uw caravan probleemloos te vervoeren. Waar en wanneer u wilt. Uw caravan verplaatsen doen we snel en veilig met kundige chauffeurs en goed materiaal.

Caravan transport op maat

Bij Klomp Transport kan alles voor u op maat worden gemaakt. Zo kunnen wij niet alleen het transport van uw caravan verzorgen, maar regelen wij met evenveel gemak het compleet verplaatsen van uw kostbare chalet. Wat er ook vervoerd moet worden, wij zorgen ervoor dat alles tot in de detail geregeld is.

Wilt u meer weten over de caravan transport van Klomp Transport? U kunt op elk moment van de dag een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen!

Wat klanten zeggen.

Levi
Levi
4 Juli 2023
Zeer vakkundig transport bedrijf en personeel.
Carolien van Dam
Carolien van Dam
14 Maart 2023
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf! Denken in oplossingen en niet in problemen. Als er nog eens een caravan getransporteerd moet worden bel ik Klomp!
Gert Priem
Gert Priem
1 December 2022
Wat een geweldig bedrijf stacaravan laten verplaatsen wat een goede kennis en service ,Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen Richard en Theo en ander personeel heel hartelijk bedankt zover.
Edward Kommer
Edward Kommer
31 Mei 2022
Wat fantastich hebben jullie dit voor ons gedaan, jullie zijn toppers!!!
Frank Paulik - Ludwig
Frank Paulik - Ludwig
9 April 2022
Sehr freundliche Mitarbeiter Gute professionelle Arbeit Ich war sehr zufrieden Würde nur Klomp Transport nehmen

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?