Caravan transport begint bij Klomp

Wilt u uw caravan (ver)plaatsen en bent u op zoek naar betrouwbaar transport? Dan zit u bij Klomp Transport helemaal goed. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1958 hebben wij het transport van vele tienduizenden (sta)caravans verzorgd. Maar ook voor het vervoer van chalets en woonwagens kunt u bij ons terecht.

Snel en veilig transport

Dankzij ons vakmanschap, goed onderhouden materiaal, perfect georganiseerde logistiek, zorgvuldige planning en ruime ervaring is Klomp Transport in staat om uw (sta)caravan, chalet of woonwagen snel en probleemloos te vervoeren. Waar en wanneer u wilt.

Caravan transport op maat

Bij Klomp Transport kan alles voor u op maat worden gemaakt. Zo kunnen wij niet alleen het transport van uw caravan verzorgen, maar regelen wij met evenveel gemak het compleet verplaatsen van uw kostbare chalet. Wat er ook vervoerd moet worden, wij zorgen ervoor dat alles tot in de detail geregeld is.

Wilt u meer weten over de caravan transport van Klomp Transport? U kunt op elk moment van de dag een vrijblijvende offerte aanvragen.

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?