Afvoer oude stacaravan, chalet of woonwagen

Soms moet uw oude stacaravan of chalet ruimte maken voor een nieuwe of moet uw standplaats leeg opgeleverd worden. In beiden gevallen kan Klomp Transport u van dienst zijn.

Afvoeren stacaravan, chalet of woonwagen

Uw stacaravan wordt door ons van de standplaats gehaald en getransporteerd naar ons afvalverwerkingspunt. Hier worden materialen gescheiden en milieuverantwoord verwerkt en eventueel hergebruikt.

Meer informatie?

Op uw verzoek verzorgen wij een vrijblijvende op maat gemaakte offerte voor het afvoeren van uw stacaravan, chalet of woonwagen. Of neem contact met ons op.

Wat klanten zeggen.

Levi
Levi
4 Juli 2023
Zeer vakkundig transport bedrijf en personeel.
Carolien van Dam
Carolien van Dam
14 Maart 2023
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf! Denken in oplossingen en niet in problemen. Als er nog eens een caravan getransporteerd moet worden bel ik Klomp!
Gert Priem
Gert Priem
1 December 2022
Wat een geweldig bedrijf stacaravan laten verplaatsen wat een goede kennis en service ,Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen Richard en Theo en ander personeel heel hartelijk bedankt zover.
Edward Kommer
Edward Kommer
31 Mei 2022
Wat fantastich hebben jullie dit voor ons gedaan, jullie zijn toppers!!!
Frank Paulik - Ludwig
Frank Paulik - Ludwig
9 April 2022
Sehr freundliche Mitarbeiter Gute professionelle Arbeit Ich war sehr zufrieden Würde nur Klomp Transport nehmen

 

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?