Chalet transport

Wie op zoek is naar een vakkundige partner voor het vervoeren van zijn of haar chalet, is bij Klomp Transport helemaal aan het juiste adres. Al sinds 1958 hebben wij ruime ervaring op het gebied van exceptioneel transport. Hierbij is niet snel ons iets te breed, te hoog of te lang. Ook zijn speciale wensen voor ons geen enkel probleem. Omdat het transport van alle chalets bij ons maatwerk is, krijgt u precies wat u wenst. Klomp Transport staat altijd voor u klaar!

Wat kunt u van ons verwachten?

Wanneer wij uw chalet transporteren of verplaatsen, regelen wij niet alleen het vervoer en de transportverzekering. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een routeonderzoek door heel Europa voor u verzorgen. Evenals ontheffingen en vergunningen. Daarnaast kunnen wij transportbegeleiding of politiebegeleiding regelen indien dit nodig is. Allesomvattend zorgt Klomp voor een zorgeloos transport van uw chalet.

Gedegen voorbereiding

Als u twijfelt over de staat van uw chalet, biedt Klomp de mogelijkheid om door middel van een kijkopdracht de conditie van uw chalet te bepalen. Wanneer blijkt dat bijvoorbeeld de banden of wielen niet in de juiste staat verkeren, dan kunnen wij dit voor u reviseren. Voor alle soorten chalets hebben wij wielen en banden op voorraad, zodat uw chalet snel weer transportklaar is.

Chalet vervoeren kosten

Benieuwd naar de kosten voor het verplaatsen van uw chalet? Vraag geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van chalet transport? Vul dan het contactformulier in.

 

Chalet vervoeren Chalet transport 

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?