Chalet transport

Wie op zoek is naar een vakkundige partner voor het vervoeren van zijn of haar chalet, is bij Klomp Transport helemaal aan het juiste adres. Al sinds 1958 hebben wij ruime ervaring op het gebied van exceptioneel transport. Hierbij is niet snel ons iets te breed, te hoog of te lang. Ook zijn speciale wensen voor ons geen enkel probleem. Omdat het transport van alle chalets bij ons maatwerk is, krijgt u precies wat u wenst. Klomp Transport staat altijd voor u klaar!

Wat kunt u van ons verwachten?

Wanneer wij uw chalet transporteren of verplaatsen, regelen wij niet alleen het vervoer en de transportverzekering. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een routeonderzoek door heel Europa voor u verzorgen. Evenals ontheffingen en vergunningen. Daarnaast kunnen wij transportbegeleiding of politiebegeleiding regelen indien dit nodig is. Allesomvattend zorgt Klomp voor een zorgeloos transport van uw chalet.

Voorbereiding chalet transport

Als u twijfelt over de staat van uw chalet, biedt Klomp de mogelijkheid om door middel van een kijkopdracht de conditie van uw chalet te bepalen. Wanneer blijkt dat bijvoorbeeld de banden of wielen niet in de juiste staat verkeren, dan kunnen wij dit voor u reviseren. Voor alle soorten chalets hebben wij wielen en banden op voorraad, zodat uw chalet snel weer transportklaar is.

Chalet vervoeren kosten

Het vervoeren van een chalet is een uitdaging die wij niet uit de weg gaan. Bij het bepalen van de kosten voor het vervoeren van een chalet zijn er een aantal factoren waar rekening mee gehouden moet worden, zoals de afmetingen, gewicht, de afstand, de route en eventuele beperkingen onderweg. Hierdoor kunnen de kosten voor het vervoeren van een chalet variëren en is het moeilijk om een standaardprijs aan te geven. Wilt u uw chalet laten vervoeren door Klomp Transport? Vraag geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van chalet transport? Vul dan het contactformulier in.

Wat klanten zeggen.

Levi
Levi
4 Juli 2023
Zeer vakkundig transport bedrijf en personeel.
Carolien van Dam
Carolien van Dam
14 Maart 2023
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf! Denken in oplossingen en niet in problemen. Als er nog eens een caravan getransporteerd moet worden bel ik Klomp!
Gert Priem
Gert Priem
1 December 2022
Wat een geweldig bedrijf stacaravan laten verplaatsen wat een goede kennis en service ,Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen Richard en Theo en ander personeel heel hartelijk bedankt zover.
Edward Kommer
Edward Kommer
31 Mei 2022
Wat fantastich hebben jullie dit voor ons gedaan, jullie zijn toppers!!!
Frank Paulik - Ludwig
Frank Paulik - Ludwig
9 April 2022
Sehr freundliche Mitarbeiter Gute professionelle Arbeit Ich war sehr zufrieden Würde nur Klomp Transport nehmen

 

Chalet vervoeren Chalet transport 

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?