Chalet plaatsen

Wanneer u een chalet aanschaft, wilt u deze logischerwijs zo snel mogelijk plaatsen. Maar voordat u uw chalet kunt plaatsen en stellen, is het belangrijk dat u eerst een aantal aandachtspunten af kunt vinken. Hierdoor weet u zeker dat uw chalet goed geplaatst is en dat u vele jaren onbezorgd kunt genieten van uw aankoop. Klomp Transport doet het met alle plezier.

Aandachtspunten plaatsen Chalet

Om te beginnen moet de ondergrond waterpas zijn. Is dit niet het geval, dan kan Klomp Transport u helpen bij het waterpas stellen van uw chalet. Ook is de locatie van uw chalet heel bepalend voor het plezier dat u ervan heeft. Zo is het belangrijk om rekening te houden met de stand van de zon, de aanwezigheid van bomen en het al dan niet aanleggen van water en elektra.

Uitmuntende dienstverlening

Klomp Transport staat bekend als betrouwbare partner. Of u uw chalet nu wilt plaatsen, vervoeren, monteren of demonteren, wij staan altijd voor u klaar. Ook voorzien wij u graag van tips betreffende het onderhoud van uw chalet.

Wilt u binnenkort uw chalet plaatsen en wenst u aanvullende informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u met alle plezier over onze diensten. Of vraag direct een op maat gemaakte offerte aan!

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?