Speciaal transport Chalet

Bent u op zoek naar speciaal transport voor uw chalet? Bij Klomp Transport bent u aan het juiste adres. In 1958 zijn wij gestart met exceptioneel transport voor chalets. Sindsdien hebben wij vele tienduizenden chalets en (sta)caravans met speciaal transport vervoert. Omdat alles bij ons maatwerk is, is geen vraag ons te gek op het gebied van bijzonder chalettransport.

Klant is koning

Bij Klomp Transport staan uw wensen nog altijd centraal. Veel chalets beschikken over een schuur of tuinhuis voor het veilig stallen van bijvoorbeeld tuinmeubels, fietsen en gereedschap. Wanneer u ons inschakelt voor het speciaal transport van uw chalet, verhuizen wij uw schuur of tuinhuis met alle plezier voor u mee. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn, dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Offerte aanvragen voor speciaal transport chalet

Bent u benieuwd wat Klomp Transport allemaal voor u kan betekenen? Laat dan gerust uw wensen met betrekking tot het speciaalchalet transport bij ons achter via het contactformulier. Ook kunt u op elk moment van de dag een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op onze vakkundige medewerkers. Zij staan graag voor u klaar om u telefonisch te adviseren over de vele mogelijkheden op het gebied van speciaal chalettransport.

Wat klanten zeggen.

Levi
Levi
4 Juli 2023
Zeer vakkundig transport bedrijf en personeel.
Carolien van Dam
Carolien van Dam
14 Maart 2023
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf! Denken in oplossingen en niet in problemen. Als er nog eens een caravan getransporteerd moet worden bel ik Klomp!
Gert Priem
Gert Priem
1 December 2022
Wat een geweldig bedrijf stacaravan laten verplaatsen wat een goede kennis en service ,Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen Richard en Theo en ander personeel heel hartelijk bedankt zover.
Edward Kommer
Edward Kommer
31 Mei 2022
Wat fantastich hebben jullie dit voor ons gedaan, jullie zijn toppers!!!
Frank Paulik - Ludwig
Frank Paulik - Ludwig
9 April 2022
Sehr freundliche Mitarbeiter Gute professionelle Arbeit Ich war sehr zufrieden W├╝rde nur Klomp Transport nehmen

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?