Speciaal transport Chalet

Bent u op zoek naar speciaal transport voor uw chalet? Bij Klomp Transport bent u aan het juiste adres. In 1958 zijn wij gestart met exceptioneel transport voor chalets. Sindsdien hebben wij vele tienduizenden chalets en (sta)caravans met speciaal transport vervoert. Omdat alles bij ons maatwerk is, is geen vraag ons te gek op het gebied van bijzonder chalettransport.

Klant is koning

Bij Klomp Transport staan uw wensen nog altijd centraal. Veel chalets beschikken over een schuur of tuinhuis voor het veilig stallen van bijvoorbeeld tuinmeubels, fietsen en gereedschap. Wanneer u ons inschakelt voor het speciaal transport van uw chalet, verhuizen wij uw schuur of tuinhuis met alle plezier voor u mee. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn, dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Offerte aanvragen voor speciaal transport chalet

Bent u benieuwd wat Klomp Transport allemaal voor u kan betekenen? Laat dan gerust uw wensen met betrekking tot het speciaalchalet transport bij ons achter via het contactformulier. Ook kunt u op elk moment van de dag een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op onze vakkundige medewerkers. Zij staan graag voor u klaar om u telefonisch te adviseren over de vele mogelijkheden op het gebied van speciaal chalettransport.

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?