Plaatsen (mantel)zorgwoning

Wij helpen u bij het plaatsen van een geschikte zorgwoning. U bent na zorgvuldig zoeken tot de keuze gekomen van een zorgwoning voor uzelf, uw ouder(s) of familielid. Het kan gaan om huur, lease of koop, u heeft natuurlijk ook de plek al in gedachten, maar hoe moet een dergelijk groot en kostbaar bezit daar komen? Wij kunnen u daarbij ondersteunen. Meestal komen we bij u kijken of en hoe u de zorgwoning geplaatst wilt hebben. Als er een mogelijkheid is dan zullen wij die ook vinden, dat kan ook zijn met kraan, ponton, maar meestal met onze gespecialiseerde tractoren.

Tot in de puntjes voorbereid

Dus na ons bezoek inzake de afstemming en voordat onze vakkundige medewerkers kunnen overgaan tot het plaatsen van de zorgwoning, zal deze eerst naar de plaats van bestemming moeten worden gebracht. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te regelen. Klomp Transport zorgt ervoor dat de zorgwoning netjes van A naar B wordt gereden. En mocht het nodig zijn dan zorgen we voor speciale begeleiding eventuele vergunningen en is de zorgwoning ├Ęcht bovenmaats dan doen we zelfs een routeonderzoek.

U ziet door onze jarenlange ervaring in het transporteren van grote (sta)caravans, onze bekendheid met routes en onze contacten binnen de kraanwereld, kunnen we ook voor de zorgwoning dergelijke diensten verlenen.

Meer weten over het plaatsen van uw (mantel)zorgwoning?

Wenst u aanvullende informatie over het plaatsen of stellen van de zorgwoning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wanneer u uw wensen betreffende het plaatsen en stellen van de zorgwoning voor ons achterlaat via het contactformulier, danwel belt u met ons voor een afspraak voor het bekijken van de bestemming en dan zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren over de mogelijkheden en de kosten. Daarnaast kunt u ook direct een offerte aanvragen.

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Wil je meer informatie over onze diensten?