Stacaravan onderafzetting: bij Klomp Transport vindt u het

Wanneer uw stacaravan eenmaal geplaatst en aangesloten is, wilt u waarschijnlijk ook dat de caravan mooi afgewerkt wordt. Ook dit kan Klomp Transport voor u verzorgen. Met een zogenoemde onderafzetting krijgt uw stacaravan precies de juiste finishing touch.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, kunt u bij Klomp Transport diverse onderafzettingen voor uw stacaravan krijgen. Qua materiaal kunt u bij ons kiezen voor kunststof steenstrippen, kunststof leisteenplaten of beton multiplex. De onderzettingen zijn overigens ook zeer geschikt voor chalets en woonwagens.

Waarom een onderafzetting?

Er zijn meerdere redenen om uw stacaravan, chalet of woonwagen te voorzien van een onderafzetting. Zo zorgt de onderafzetting ervoor dat uw aankoop langer meegaat. Een onderafzetting biedt namelijk bescherming tegen het bevriezen van het leidingwerk. Ook zorgt het voor extra isolatie, biedt het bescherming tegen vocht en houdt het ongedierte tegen.

Meer informatie?

Wilt u een onderafzetting aanschaffen voor uw stacaravan en wenst u aanvullende informatie? Laat dan uw vragen voor ons achter via het contactformulier of vraag direct een offerte op maat aan!

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?