Slopen en afvoer oude stacaravan, chalet of woonwagen

Soms moet uw oude stacaravan of chalet ruimte maken voor een nieuwe of moet uw standplaats leeg opgeleverd worden. In beiden gevallen kan Klomp Transport u van dienst zijn.

Afvoeren stacaravan, chalet of woonwagen

Uw stacaravan wordt door ons van de standplaats gehaald en getransporteerd naar ons afvalverwerkingspunt. Hier worden materialen gescheiden en milieuverantwoord verwerkt en eventueel hergebruikt.

Slopen stacaravan, chalet of woonwagen

Klomp Transport zorgt voor een afvalcontainer ter plaatse en wij slopen uw stacaravan of chalet op de standplaats. De container wordt eveneens naar ons afvalverwerkingspunt vervoerd, waar de materialen op milieu verantwoorde (milieuvriendelijke) wijze worden gescheiden en verder worden verwerkt.

Extra’s:
Indien nodig (op aanvraag/verzoek) verzorgen wij ook het slopen en afvoeren van tuinhuisjes, pergola’s of schuttingen en leveren wij de standplaats geheel schoon voor u op.

Op uw verzoek verzorgen wij een vrijblijvende op maat gemaakte offerte voor het slopen en afvoeren van uw stacaravan, chalet of woonwagen. Of neem contact met ons op.

 

 

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Meer referenties

Wil je meer informatie over onze diensten?