Soester Courtant

Link naar artikel: Soester Courant

SOEST Spektakel op de rotonde Dalweg-Koningsweg dinsdagmiddag toen een bijzonder transport van een dubbele woonwagen op twee diepladers die probeerde te ronden. Dat ging niet in één keer. De chauffeurs moesten een paar keer steken om hun weg te kunnen vervolgen. Het gemanoeuvreer had aan beide zijden op de Koningsweg lange files tot gevolg, waardoor het verkeer langdurig vast kwam te staan…

De woonwagens werd in twee helften door transportbedrijf Klomp uit Harderwijk vervoerd op 26 meter lange diepladers. Ze kwamen uit Almere. De bestemming was een adres de Lange Brinkweg in Soest. De lading was 3.80 meter breed en 4.50 meter hoog. De diepladers werden begeleid door een auto die aangaf dat het een exceptioneel transport betrof.

Hoe exceptioneel werd duidelijk op de rotonde, die langdurig een probleem opleverde. Uiteindelijk slaagden beide chauffeurs erin met hun wagen de draai vanaf de Koningsweg naar de Dalweg te maken waarna het transport verder zonder grote problemen de eindbestemming bereikte.

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Wil je meer informatie over onze diensten?