De nieuwe website van Klomp Transport is online!

Het is zover; de nieuwe website van Klomp Transport is live! De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de bouw en de content van onze nieuwe website, om deze in een nieuw jasje te steken. De website is overzichtelijk en goed leesbaar voor iedereen, compleet met ons nieuwste beeldmateriaal en daarnaast nu ook volledig in het Duits beschikbaar.

Responsive webdesign
De website is volledig responsive en hierdoor goed toegankelijk met dezelfde look en feel op elk apparaat. Achter de computer en onderweg, altijd een goed werkende website op uw apparaat. Ervaar het zelf en neem snel een kijkje op de website van Klomp Transport.

Wij verwachten met deze vernieuwing dat iedereen die onze web pagina bezoekt “gegrepen” wordt door onze jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van vervoer van caravans, transport en woonwagens.

Klomp Transport, al meer dan 60 jaar een begrip in caravan transport.

Snel en zorgvuldig!

Konden erg snel ons van dienst zijn bij het plaatsen van het chalet. Enorm vakkundige en prettige mannen die het werk kwamen doen die goed mee aan het denken waren. Klomp staat bij mij zeker op nummer 1!
Jeroen Lensink

Wil je meer informatie over onze diensten?